RRETH NESH

Ne jemi AMT

AMT Consulting LLC është krijuar në bazë të kërkesës së madhe në tregun e Republikës së Kosovës për shërbime profesionale të Kontabilitetit dhe Auditimit. Qëllimi ynë, në drejtim të zhvillimit, është për një zgjerim të kujdesshëm dhe arritjen e përfitueshmerisë së klientëve në vitet e ardhshme të veprimtarisë në fushën e shërbimeve financiare.

Misioni i AMT-së, është të ngrisim produktivitetin e bizneseve të klientëve tanë, duke i ndihmuar ata t’i njohin përfitimet që vijnë nga përdorimi i shërbimeve tona.

Ne e bëjmë këtë duke ofruar shërbime me cilësi të lartë. Ne jemi një kompani shërbyese, dhe i jemi dedikuar relacioneve afat gjata me klientët tanë.

Duke ofruar burimet njerëzore më një eksperienc shumë vjeçare në këtë lëmi, kemi arritur të harmonizojm cilësin adekuate në tregun tonë, që në këtë rrugë edhe është vetë-dijësuar biznesi kosovar dhe ai europian që operon në Republikën e Kosovës.

Edhe për kundër konkurencës së kompanive që ofrojn këto lloj shërbime në tregun tonë, kompania jonë besohet të ketë besushmëri profesionale në mbi 35% të bizneseve ne Kosovë.

Statuti i kompanisë tonë është Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar, zyret qendrore i ka në kryeqytet – Prishtinë, dhe synimi i saj është mbulimi i tërë territorit të Republikës së Kosovës me shërbimet e Kontabilitetit dhe Auditimit.

Krijo Partneritet, Ndërto Biznes, Trego Rezultat

Follow us:
Çfarë bëjmë ne?

Misioni ynë, vlerat tona, motoja

Ne e bëjmë këtë duke ofruar shërbime me cilësi të lartë. Ne jemi një kompani shërbyese, dhe i jemi dedikuar relacioneve afat gjata me klientët tanë.

Misioni i AMT-së, është të ngrisim produktivitetin e bizneseve të klientëve tanë, duke i ndihmuar ata t’i njohin përfitimet që vijnë nga përdorimi i shërbimeve tona.

Bejtullah Krasniqi

Founder & CEO

partnerët tanë
arritjet & statistika

16 vite eksperiencë

0 klientë në mbarë botën

0 projekte të përfunduara

0 ekspertë në dispozicion

Kontakt

Si mund të ju ndihmojmë?

  Contact us

  +383 44 558 529

  Location

  Tringe Smajli 12/4
  Pristina, Kosovo

  Contact us