Zyret Qendrore

Rr. Tringe Smajli 12/4 Prishtinë, Republika e Kosovës

Si mund të ju ndihmojmë?

  Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut

  Mob: + 44 7415 049 365
  E-mail: [email protected]
  Web : www.amt-ks.com

  Adresa: Northside House, Mount Pleasant, Barnet, Hertfordshire, England, EN4 9EE, Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut

  Republika e Maqedonisë së Veriut

  Mob: + 383 44 558 529
  E-mail: [email protected]
  Web : www.amt-ks.com

  Adresa: Rr. 1737, nr.32, loc.27, “Palata ZUM” Center Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut