KUSH JEMI NE

Misioni ynë,
Vlerat dhe Moto

AMT Consulting LLC është krijuar në bazë të kërkesës së madhe në tregun e Republikës së Kosovës për shërbime profesionale të Kontabilitetit dhe Auditimit.

Bejtullah Krasniqi

Founder & CEO

SHËRBIMET TONA

Çfarë ofrojmë ne

Shërbimet e Kontabilitetit

Ne duam që ju të jeni të sigurtë se sistemi i juaj i kontabilitetit paraqet saktësisht situatën tuaj aktuale.

Më shumë

Shërbimet e auditimit

AMT ka një rol kyç ne procesin e raportimit financiar si një mundësi për te garantuar besueshmërinë.

Më shumë

Këshilla për tatime

Ne ju japin qasje në më shumë se 25 firmat e kontabilitetit dhe profesionistë të taksave nga mbarë bota.

Më shumë

Planifikim Financiar

Përmes kësaj pako të planifikimit financiar, ju dedikohet ndërmarrjeve me status të vogël deri tek ato të mëdha, si të ndërtojnë planifikim të profesional të qëndrushëm

Më shumë

Biznes Plane

Sa më i fortë të jetë plani i biznesit, aq më i madh është shansi për sukses, jo vetëm në qëndrueshmërinë, por edhe në rritjen e biznesit.

Më shumë

Projekte dhe Trajnime

Ju ofrojmë shërbime për projekte të ndryshme dhe trajnime për të avansuar stafin tuaj. Trajnimet tona kanë për qëllim ngritjen e kapaciteteve të përgjithshme të individëve.

Më shumë

I interesuar
për shërbimet?

Na jepni informacionet për çfarë shërbimesh jeni të interesuar dhe ne do të ju kontaktojmë sa më shpejtë.

Partnerët tanë